Bosch Climate 8100i


Luft/luft-varmepumper i nytt trendsikkert design

Bosch Climate 8100i passer i de aller fleste boliger både effekt- og designmessig da den kommer i fargene RØD, TITAN, eller HVIT.

RØD

TITAN

HVIT

Climate Class 8100i


Den desidert kuleste
luft/luft-varmepumpen fra Bosch

Bosch Climate Class 8100 har mange smarte funksjoner for å kunne optimere ditt inneklima i detalj. Takket være en meget kraftfull ytelse på varmepumpen kan den dekke større arealer til å spre luften på for å varme opp. Foredrar du enkelthet bruker du bare luftvarmepumpens automatiske innstillinger som da tilpasser varmen etter ditt valg. Dessuten kan du i løpet av kort tid få maksimal varmeeffekt i hele boligen din med Full Power-mode.

Det beste valget for miljøet og en bærekraftig fremtid


Velger du en varmepumpe fra Bosch får du en ikke bare bærekraftig varmeløsning for din bolig, men også for miljøet. I luftvarmepumper er det noe som kallas kuldemedium som har som oppgave å transportere varme og kjøling. Bosch Climate Class 8100i benytter seg av kuldemedium R32 som er det kuldemediet som aller minst påvirker miljøet og drivhuseffekten.

Avkjøler når du trenger det som mest


Climate Class 8100i er den optimale varmeløsningen for ditt hjem. Men ønsker du omvendt funksjon kan den til og med brukes som aircondition med kjølefunksjon. Ingen flere søvnløse sommernetter i et for varmt soverom eller svette middager i et uterom der solen har stått på hele dagen.

Opplev Bosch Premium-design


Nytenkende funksjonelt design ligger i våre grunnpilarer i Bosch. Vi lanserer derfor nå Climate-serien som blir en del av din innredning. I Bosch Premium-design får du en varmepumpe i hvitt, sølv, titan eller rødt som passer de fleste innredningsstiler.

Minimalt energiforbruk, 

maksimal effekt


Energimerkingen hjelper deg til å gjøre energieffektive valg. 

Vår nyhet Climate 8100i har beste energiklasse, A+++ noe som gjør den til det selvsagte valget for å spare penger.

Produktets energimerking gjør den til den mest energieffektive på markedet med minimalt energiforbruk. 

Ja, med Bosch er det mulig å være miljøbevisst og spare penger samtidig!

Fleksibel plassering

Å plassere en innedel til en luft/luft-varmepumpe inne har ikke alltid vært helt enkelt. Før nå. Climate 8100i har unike dimensjoner for stor kraft og pakker den i et lite format. Varmepumpen kan plasseres over døråpninger, som er den ultimate plasseringen for å gi den beste luftstrømmen i hjemmet ditt.


Den andre enheten til varmepumpen som brukes til å suge inn luften som skal varmes opp, plasseres utenfor huset.

Les mer

Bosch Climate 8100i RØD - 6,50kW

Bosch Climate 8100i passer i de fleste hus og dekker behovet av høy komfort i inneklimaet. Høy ytelse og høyeste energiklasse A+++ gjør at du kan spare mye penger på oppvarmingen og samtidig gjøre et bra valg for miljøet.  Pris inkluderer standard montering!

kr 27 900,00

Bosch Climate 8100i TITAN - 6,50kW

Bosch Climate 8100i passer i de fleste hus og dekker behovet av høy komfort i inneklimaet. Høy ytelse og høyeste energiklasse A+++ gjør at du kan spare mye penger på oppvarmingen og samtidig gjøre et bra valg for miljøet. Pris inkluderer standard montering!

kr 27 900,00

Bosch Climate 8100i HVIT - 6,50kW

Bosch Climate 8100i passer i de fleste hus og dekker behovet av høy komfort i inneklimaet. Høy ytelse og høyeste energiklasse A+++ gjør at du kan spare mye penger på oppvarmingen og samtidig gjøre et bra valg for miljøet.  Pris inkluderer standard montering!

kr 25 900,00