Bosch Climate 9100i

 

Luft/luft-varmepumpe med ekstra av alt

Bosch Climate 9100i er for deg som ønsker en riktig kraftfull luft/luft-varmepumpe for å varme store flater. Den er belønnet med høyeste energiklasse A+++ som bekrefter at den ikke kunne ha vært mer energieffektiv en den allerede er. Climate 9100i har flere smarte funksjoner med teknikk i verdensklasse som automatisk tilpasser inneklimaet ditt for maksimal komfort.

Ytelse i verdensklasse, teknikk i fremkant

Climate 9100i er så kraftfull at den klarer å varme store arealer uten problem. Takket være sin effektivitet er den belønnet med høyeste energiklasse A+++ noe som er en klassifisering som bare gis til de mest effektive varmepumpene. Ønsker du å skjære ned på høye energikostnader og samtidig få ut maksimal effekt er produktvalget enkelt.

Det beste valget for miljøet og en bærekraftig fremtid

Velger du en varmepumpe fra Bosch får du en ikke bare bærekraftig varmeløsning for din bolig, men også for miljøet. I luftvarmepumper er det noe som kallas kuldemedium som har som oppgave å transportere varme og kjøling. Bosch Climate 9100i benytter seg av kuldemedium R32 som er det kuldemediet som aller minst påvirker miljøet og drivhuseffekten.

Varmer alle flater under alle årstider

Climate 9100i er et skikkelig kraftverk. Med doble luftdeflektorer og en spesiell teknologi som sprer luften i en bred strøm, skapes en enda bedre effekt for å få jevnere varme, selv på virkelig store overflater. Ytelsen er så kraftig at den varmes opp uten problemer i sterk kulde helt ned til -30 grader.

Opplev Bosch Premium-design

Nytenkende funksjonelt design ligger i våre grunnpilarer i Bosch. Vi lanserer derfor nå Climate-serien som blir en del av din innredning. I Bosch Premium-design får du en trendsikker varmepumpe i hvitt som passer de fleste innredningsstiler.

Les mer

Bosch Climate 9100i - 8,50kW

Bosch Climate 9100i er for deg som ønsker en riktig kraftfull luft/luft-varmepumpe for å varme store flater. Den er belønnet med høyeste energiklasse A+++ som bekrefter at den ikke kunne ha vært mer energieffektiv en den allerede er. Climate 9100i har flere smarte funksjoner med teknikk i verdensklasse som automatisk tilpasser inneklimaet ditt for maksimal komfort. Pris inkluderer standard montering! 

kr 29 900,00